Afbeelding

DJ Mike van Doorn

-

Vorden - Zaterdag 18 juli is er vanaf 14.00 uur bij de Rotonde tijdens de zomerfeesten een Vordense DJ-Battle. Grand bistro de Rotonde en DJ Mike van Doorn organiseren de DJ Battle. Tijd om eens kennis te maken met deze Mike van Doorn.

Dj Mike, die eigenlijk Michel Besselink heet, is geboren en getogen in Vorden, en sinds zijn 15e al actief bezig met draaien. Eigenlijk is het allemaal begonnen door een dj-contest te winnen in zijn woonplaats bij De jeugdsoos het Stampertje in 1985. Daarna is het eigenlijk heel snel gegaan.

Van bruiloften en besloten feesten tot verjaardagen en grote Dance en Classic feesten. Inmiddels heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring in de scene. Vooral in het oosten van Nederland al een begrip, maar ook de rest van Nederland en het buitenland (Polen/Duitsland/België/Frankrijk/Spanje) weten hem inmiddels te vinden.

Mike heeft zelf ook diverse muzikale projecten tot leven gewekt samen met zijn Duitse mede producers van het Pulsemaster dj team. Waarvan Fiësta in 2000, een groot international succes was.

Naast het draaien met audio is Mike van Doorn ook gespecialiseerd in het draaien met videoclips (Dvd-Dj). Met een bestand van meer dan 9000 videoclips uit de 70's, 80's, 90's en 00's. En natuurlijk de hits van nu ontbreken ook niet in zijn platenkoffer.
Mike van Doorn is met recht een alles draaier, door al die jaren heen heeft hij een gigantische muziek kennis en collectie opgebouwd, en maakt daar voor iedere gelegenheid ook dankbaar gebruik van.

DJ-Battle
Voor de DJ-Battle die op 18 juli op het programma staat, is er plaats voor ongeveer tien deelnemers. Geef je eigen stijl aan en laat zien hoe goed je bent. Een echte DJ Booth zal voor je klaarstaan. Je krijgt twintig minuten om je mix te presenteren, zorg dat het publiek achter je staat, mee danst, mee klapt of verras de jury met een spectaculaire unieke act. Er zal een vakjury en een applaus (db) meter aanwezig zijn. De beoordeling van de vakjury telt mee voor 2/3 en de applaus (db)meter voor 1/3 van het eindcijfer. De beste drie winnen mooie prijzen en een grote wisselbeker zodat je volgend jaar weer je titel kan verdedigen. De vakjury zal bestaan uit: Richard Martens, Ton Lauckhart en DJ Mike van Doorn.
Er is nog plek dus geef je gauw op.


dj-battle@bistroderotonde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant