Examinatoren en nieuwe toezichthouders van het Burgemeester Kruijffbad Steenderen.
Examinatoren en nieuwe toezichthouders van het Burgemeester Kruijffbad Steenderen.

Goed nieuws van het Burgemeester Kruijffbad

Diploma's en Slotfeestdag

Steenderen Het Burgemeester Kruijffbad Steenderen kijkt terug op een mooi zwemseizoen. Om dat te vieren wordt er van vrijdag 4 t/m zondag 6 september feestelijk afgesloten: koffie, diplomazwemmen, Dokkie Disco, Dokkie Party en verkleed zwemmen horen daar bij. Aan het bad zullen ook een aantal nieuwe toezichthouders staan, die op zaterdag 29 augustus zijn geslaagd voor het examen.

Na een seizoen in de boeken te hebben gestudeerd en aan het bad in de praktijk te hebben geleerd, gingen elf vrijwilligers zaterdag 29 augustus op voor het examen voor toezichthouder.
In drie groepen werden de examenkandidaten onderworpen aan een veelheid vragen. Gitte van der Hoek, Marieke Menger, Annet Voorburg, Saskia Obbink, Jolanda Lindenschot, Marissa Rutten, Annet Worm, Kees Meijer, Ingrid Wassink, Netty Witteveen en Jet Wolbrink kregen van de Stichting Sport Cultuur en Educatie (SCE) een bos bloemen.

De examinatoren Jan Kruitbos en Jaap Keijmel kregen ook bloemen en deelden na afloop de diploma's uit.

Vrijdag 4 september
Koffie drinken van 9.00 tot 10.00 uur met de vaste groep banenzwemmers.

Zaterdag 5 september
* Banen zwemmen van 9.00 tot 10.00 uur.
* Diploma zwemmen: 10.30 uur zwemvaardigheid, 11.45 uur Diploma C, 13.15 uur Diploma B en 14.30 uur Diploma A. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om naar de diplomazwemmers te komen kijken.
Na het diplomazwemmen gaat het zwembad dicht, tot aan de discoavond.

* Dokkie Disco van 19.30 tot 21.30 uur. Zwemmen voor de basisschooljeugd met muziek van de dj. De onder- en bovenwaterverlichting staat aan, er zijn danswedstrijden en muntjesduiken.
* Dokkie Party van 21.30 tot 23.45 uur. Voor de oudere jeugd de gelegenheid om met vrienden en vriendinnen te zwemmen.
Het A-diploma is deze avond verplicht.

Zondag 6 september
* Banen zwemmen van 10.00 tot 11.00 uur.
* Slotfeestdag van 11.00 tot 17.00 uur. De laatste zwemdag van het seizoen worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. De spin (van 11.00 tot 12.00 uur) en de loopmat (van 12.00 tot 13.00 uur) gaan in het water. Van 13.00 tot 15.00 uur mogen kinderen verkleed zwemmen en voor wie het leukst te water gaat, heeft de jury een prijs. Er komt een clown die ballonfiguren maakt, er kan geschminkt worden en gedanst in het water op mooie muziek.

De kiosk zal de gehele dag open zijn.
Om 15.30 uur worden de prijzen uitgereikt voor de beste kostuums.

Als er onweer in de lucht is, zullen de activiteiten niet door kunnen gaan. Het zwembadpersoneel hoopt natuurlijk op mooi weer en wil er een daverend slotfeestdag van maken.

Komt allen naar het zwembad.


www.zwembadsteenderen.nl


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden