Captain Albatross bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 24 juni staat de band 'Captain Albatross' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt een aantal nummers live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Captain Albatross wil maar één ding, namelijk een ode brengen aan Nirvana, de legendarische band van Kurt Cobain uit Seattle. Geen verkleedpartijen, geen ingestudeerde acts, geen poespas, maar een tribute zoals geen enkele andere band dat doet. De stem van de zanger van de band is een goede kopie van Kurt Cobain en vol passie worden de hits, de b-kantjes en de onbekendere pareltjes gespeeld. Soms met de versterkers op 11, maar dan ook weer intiem en akoestisch. Met je ogen dicht waan je je terug in de jaren '90. Houthakkersbloesje aan, de radio keihard, pilsje in de hand een meebrullen maar. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden