Vier Koningsdag bij dorpshuis ’t Lokaal!

OLBURGEN/RHA - Zaterdag 27 april zal in Olburgen en Rha weer stil worden gestaan bij de verjaardag van de Koning der Nederlanden met veel gezelligheid en activiteiten bij dorpshuis ’t Lokaal. De ochtend start om 11.00 uur met het hijsen van de vlag en ons Volkslied.

De Oranjestichting heeft, met medewerking van het dorpshuis, weer een gezellige ochtend en middag in elkaar gezet voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er allerlei spellen en activiteiten in voorbereiding. Maar óók de ouders kunnen meedoen. En alle anderen die een poging willen wagen. Uiteraard zal er een knus terras ingericht worden met koffie, thee, limonade, een hapje, drankje en een gezellig muziekje. Na het hijsen van de vlag kunnen aansluitend alle spellen gespeeld worden waarmee stempels/stickers verdiend kunnen worden door de kinderen. Een volle kaart is goed voor patat/snack van ‘t Lokaal.
Rond 13.00 uur zal coverband Spunk Meadow, de zeskoppige band met roots in Olburgen, een spetterend optreden geven. En in navolging van het succes van vorig jaar zullen de koks van 't Lokaal weer een lekkere daghap gaan aanbieden.
Het toneel Olburgen-Rha is op vrijdagavond 31 mei en zaterdagavond 1 juni in het tijdelijke theater De Schuur op Rha.


www.olburgen-rha.nl/oranjestichting.html