Laatste Voorstelling Zomercarrousel 2019 in Theater Onder de Molen

LINDE - In het zomerseizoen staan in de maanden juli en augustus op de woensdagavond vanaf 20.00 uur voorstellingen op het programma onder de naam Zomercarrousel. Woensdag 28 augustus staan trio Bublbltroubadours inc. en Wilma Pastors op het podium.

Het trio Bublbltroubadours inc. biedt een mooie Nederlandstalige avond met luistermuziek over de liefde, verlangen, passie en alledaagse gebeurtenissen. Ook humoristische nummers staan op het repertoire. Kortom, een lach en een traan wisselen elkaar af in het programma 'Onbekend maakt bemind'.
Het repertoire van Wilma Pastors bestaat uit liedjes van diverse artiesten. Zo speelt en zingt zij op eigen wijze nummers van James Bay, Dotan en U2. Ook brengt Wilma zelf geschreven liedjes geïnspireerd op dingen die zij in haar leven op haar pad is tegen gekomen. De eigen teksten zijn geschreven in het Engels.
Gasten worden ontvangen met een gratis kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek. Een heerlijk avondje uit in dit unieke theater in een authentieke molen. Na afloop van de voorstelling kan in de foyer gezellig worden nagepraat met de artiest(en), uiteraard onder het genot van een drankje.
Entree 10 euro, incl. koffie en molenkoek.


Open zaterdag St Joriskerk

DREMPT - De deuren van de eeuwenoude St Joriskerk aan de Kerkstraat 1 in Drempt staan zaterdag 24 augustus van 11.00 tot 17.00 uur weer wagenwijd open. De kerk met haar beroemde wandtapijten en beeldhouwerkjes is dan weer te bezichtigen en er zijn gastheren/vrouwen aanwezig die informatie kunnen geven. Deze zaterdag is bovendien de schildergroep Ars Nostra aanwezig.

De schilder- en vriendengroep Ars Nostra (opgericht in 2005) met de huidige leden Cees Roorda, Hermien Fenneman, Henk Meijerink,Theo Stapelbroek, Ap Peters, Wilma Cost, Marleen Jansen, Ben Peters, Cobie Onderstal, Henny Veenema en Marinka Stapelbroek, exposeert een deel van hun werk in de kerk. Onder de inspirerende leiding van Cees Roorda, WildlifeArt schilder, schilderen de leden iedere week een ochtend met elkaar. Van levensechte dieren, tot landschappen, statige oude gebouwen en verfijnde stillevens. De technieken en stijlen zijn zeer divers net als de formaten van de werken.

De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk op prijs gesteld.