De slaatjes van Crescendo worden met man, macht en plezier gemaakt. Foto: Karin Romeijnders-Rietman
De slaatjes van Crescendo worden met man, macht en plezier gemaakt. Foto: Karin Romeijnders-Rietman

Moederdagslaatjes Crescendo te bestellen

Maatschappij

HENGELO – De jaarlijkse slaatjesactie van muziekvereniging Crescendo - traditiegetrouw in het weekend van Moederdag – gaat weer van start. De vlees- en waldorfslaatjes zijn vanaf heden tot uiterlijk 7 mei te bestellen, via de flyer of de website. De bestellingen worden thuisbezorgd op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei, of zijn op deze dagen af te halen bij Ontmoetingscentrum Ons Huis in Hengelo. Crescendo hoopt dat ze zo weer veel mensen blij kan maken met deze bekende en geroemde slaatjes. 

Op vrijdag 10 mei zullen leden van Crescendo – en zelfs familieleden – gezamenlijk de handen uit de mouwen steken om de grote en kleine slaatjes vers te bereiden. Dit gebeurt wederom met ondersteuning van Romeijnders Catering en Events. Crescendo is erg blij dat ze de prijs van de slaatjes gelijk heeft kunnen houden aan die van vorig jaar: de eenpersoons slaatjes (vlees- of waldorfsalade) kosten 5 euro per stuk, met drie stuks voor 14 euro. De prijs van de grote salades, prachtig opgemaakt en geschikt voor zo’n vijf personen, is 25 euro.
Bestellen is mogelijk via de vernieuwde website, met een betaling via iDeal. Bestellen is natuurlijk ook nog steeds mogelijk door middel van de huis-aan-huis verspreide flyer die, inclusief contant gepast geld, afgeleverd kan worden in de brievenbus van De Heurne 8, in Hengelo. In beide gevallen is de uiterste besteldatum dinsdag 7 mei.
Bij het bestellen kan worden gekozen voor bezorgen of afhalen. Het bezorgen - wat overigens alleen mogelijk is binnen de voormalige gemeente Hengelo - gebeurt op vrijdag 10 mei vanaf 17.00 uur en op zaterdagochtend 11 mei vanaf 9.00 uur. Het afhalen is mogelijk op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur bij de ingang van Ons Huis, Beukenlaan 30, Hengelo.|
Crescendo hoopt dat de actie – die de muziekvereniging de broodnodige financiële steun oplevert - weer een succes zal zijn. Zij dankt de kopers bij voorbaat voor de steun en hoopt dat de slaatjes hen ook dit jaar goed zullen smaken.


crescendohengelo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant