Coens Catering levert verse warme maaltijden. Foto: PR
Coens Catering levert verse warme maaltijden. Foto: PR

'We leveren verse warme maaltijden'

Algemeen

ZELHEM – Coen Evers is wederom uitgebreid, dit keer met maaltijdservice. "Onze doelstelling is om voor iedereen die niet wil of kan koken een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten," vertelt Arno Branderhorst enthousiast. "Het gaat niet alleen om catering voor feestjes maar juist ook om dagelijkse maaltijden."

Door Liesbeth Spaansen

Coens Catering levert al jaren geheel verzorgde lunches en buffetten voor grotere bedrijven en particulieren. "Sindy's Catering bood ook maaltijden en buffetten aan. Helaas kreeg zij te maken met een faillissement. In goed overleg hebben wij het gehele bedrijf overgenomen, inclusief personeel, keuken, auto's en chauffeurs," vertelt Arno Branderhorst.

"Met Sindy en haar personeel hebben we ervoor gezorgd dat alle klanten weer werden voorzien van hun dagelijkse maaltijd. Deze worden elke dag vers bereid. Elke dag is er keuze uit 2 maaltijden welke allebei voldoen aan de benodigde voedingstoffen. We zijn de enige maaltijdservice die de maaltijden warm aanlevert."

De organisatie bij Horecagelegenheid Coen Evers is nu veel groter. "In totaal werken er nu 47 mensen. Om 7.00 uur begint eerste ploeg. Deze verzorgt de lunches en de maaltijden, veel bedrijven maken daar gebruik van. Om 14.00 uur start dan ploeg twee met het verzorgen van de buffetten, de cafetaria en het pannenkoekenhuis."

De chauffeurs hebben er veel plezier in om de maaltijden te bezorgen. Zij genieten van het contact met de mensen. "Zij zitten al klaar als de chauffeur de maaltijd komt brengen en zijn ook blij met de ontmoetingen. Mensen helpen met het klaarzetten van de maaltijd en een gemoedelijk praatje hoort er bij. Tegelijk hebben we ook een beetje sociale controle, want we koppelen naar de zorginstelling of contactpersoon terug als er iets niet goed voelt. We werken samen met diverse thuisorganisaties en het ziekenhuis."


www.coenevers.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant