Kampioensteam DVO MB1. Foto: PR
Kampioensteam DVO MB1. Foto: PR

Morgana DVO MB1 Kampioen

Algemeen

HENGELO - Zaterdag 15 december heeft Morgana DVO MB1 haar kampioenschap gevierd in de eigen sporthal in Hengelo. Enkele weken geleden was het al zeker dat het kampioenschap in de 2de klasse binnen was en op de laatste speeldag van de eerste helft van het seizoen mochten de meiden de medailles in ontvangst nemen.

Het MB1 team begon als favoriet aan deze eerste helft van het seizoen. Samen met hun trainer werd er verder gebouwd aan een team dat goed volleybal combineert met fanatiek spel. Dat was ook wel nodig zijn, want na de winterstop gaat het team in de 1ste Klasse spelen, waar er wel wat meer van de tegenstanders verwacht wordt.
Zaterdag stond er, ondanks het reeds behaalde kampioenschap, toch nog wel wat spanning op de wedstrijd. De tribune zat vol en onder het oog van ouders en andere belangstellenden werd er met 3-1 van Wivoc MB2 gewonnen. Het niveau van de wedstrijd was niet erg hoog, maar het feestje na de wedstrijd maakte veel goed. Namens Morgana DVO mochten de meiden ook nog een presentje in ontvangst nemen en van de ouders kregen zij een mooi inspeelshirt.
In Morgana DVO MB1 spelen Nienke Heerink; Sietske Glastra; Tessa Halfman; Indy Goossens; Jara Groot Jebbink; Meike Korhorn; Amber Arendsen; Maj Wentink. Trainer/coach is Kevin Bergervoet.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant