Voetbalwedstrijd SV Basteom. Foto: Liesbeth Spaansen
Voetbalwedstrijd SV Basteom. Foto: Liesbeth Spaansen

SV Basteom sponsorloop en voetgolf

Algemeen

STEENDEREN - Het duurt nog even, maar op zondagmiddag 6 januari 2019 organiseert voetbalclub SV Basteom op sportpark Het Hooge Wessel in Steenderen voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie een sponsorloop en voetgolf om een mooi bedrag bijeen te brengen bestemd voor dugouts op veld 2 en 3. Inschrijven kan vanaf 13.00 uur. De sponsorloop start om 13.30 uur.

Vraag alvast tijdens de komende feestdagen aan je familie, vrienden, kennissen en buren om je te sponsoren voor een klein bedrag per rondje om de voetbalvelden of voor een vast bedrag. Iedereen van en voor de club kan hieraan deelnemen en zich laten sponsoren. Je kunt hiervoor de flyer/sponsorkaart gebruiken die kan worden gedownload op de website.
Doel is om met zoveel mogelijk deelnemers (jeugdteams, senioren en hardloopfans) onder aanmoediging van hun toeschouwers, rondjes om de voetbalvelden te gaan hardlopen om daarmee geld bijeen te brengen voor de realisatie van dugouts op veld 2 en 3.

Dit is een grote wens binnen de vereniging, waarvoor geld nodig is en wat niet uit het lopende verenigingsbudget kan worden gehaald. Vandaar dat de SV Basteom Sponsorloop wordt georganiseerd.

Voor de senioren die niet willen of kunnen hardlopen, wordt die zondagmiddag een voetgolf-spel georganiseerd met deelname tegen een vrije bijdrage ten behoeve van het goede doel evenals een gezellige koek en zopie kraam op de accommodatie.Die middag worden één of meerdere (team)prijzen gekoppeld aan de sponsorloop welke prijzen bekend zullen worden gemaakt tijdens de aansluitende SV Basteom nieuwjaarsreceptie.


www.svbasteom.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant