Weet jij veel? Doe mee aan de pubquiz in Steenderen

Algemeen

STEENDEREN - Lions Club Bronckhorst houdt vrijdag 23 november in Het Anker aan de J.F. Oltmansstraat 7 in Steenderen een pubquiz. Daaraan kan iedereen – in teams van vier leden – meedoen. Het wordt een gezellige avond met vragen over allerlei onderwerpen. Spelers worden 23 november vanaf 19.30 uur verwelkomd. De quizmasters beginnen met hun eerste vragenronde om 20.00 uur.

Bij de vragen zullen deelnemers soms denken: wat was dat ook al weer en – verras jezelf – ik wist niet dat ik dat wist! De vragen zijn zeer divers. Ze gaan over sport, media, geschiedenis, muziek, kunst, natuur en dergelijke. Een mooie kans om je kennis te testen met vrienden, buren, leden van je sportclub of familie. Tussen de vragenrondes door is er regelmatig pauze, zodat er genoeg gelegenheid is voor een drankje en een hapje en om bij te praten.
Lions Club Bronckhorst wil met de pubquiz geld ophalen voor de goede doelen die de club dit jaar gaat steunen: waaronder verzorgingscentra in Bronckhorst en stichting Haarwens.

Aanmelden
Teams van vier personen kunnen meedoen. Zij betalen 5 euro per persoon. Aanmelden kan door te mailen naar walter@stellaart.nl. Vermeld daarbij een teamnaam!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant