Ook de buikschuifbaan zal er weer zijn. Foto: Marjan Lijftogt
Ook de buikschuifbaan zal er weer zijn. Foto: Marjan Lijftogt

Zwemvierdaagse Steenderen meer dan banen zwemmen

Algemeen

STEENDEREN - De zwemvierdaagse op het Burg. Kruijffbad in Steenderen is gestart met de voorverkoop. Deze jaarlijkse feestweek op het zwembad vindt plaats van dinsdagavond 26 juni tot en met zaterdagavond 30 juni. Nieuw dit jaar is dat je kan kiezen tussen drie starttijden met ieders een verschillend aantal te zwemmen banen.

De jongsten zwemmen veertien banen in groep 1, de groteren zwemmen twintig banen in groep 2 en in groep 3 zwemt iedereen vierentwintig banen. In alle drie groepen zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Zwem vier van de vijf avonden mee en verdien een medaille. De exacte starttijden zijn te vinden op de website. Naast het banen zwemmen is er iedere avond weer iets anders te doen, zo gaat de altijd succesvolle buikschuifbaan open, kan er in de spannende grote aquabubbels over het water gelopen worden, geeft de turnselectie van DOG Baak een spectaculaire demonstratie, worden er lootjes verkocht waarmee je mooie prijzen kunt winnen en is het Rad van Fortuin er weer.

Inschrijfformulieren kun je ophalen bij de kassa van het zwembad of downloaden op de website. Zondag 24 juni is de laatste voorverkoopdag. In de voorverkoop betaal je 7,50 euro per deelnemer, daarna betaal je 10 euro per deelnemer; deze prijzen zijn inclusief zaterdagavond 30 juni een consumptie voor alle volwassenen en voor de jeugd gratis toegang tot de Dokkie Disco, zaterdag van 19.30 uur tot 21.30 uur. Niet-deelnemers zijn zeker ook welkom op dit discofeest op het zwembad, zij betalen het normale Dokkie-tarief van 3 euro. Let op: A-diploma is verplicht.


www.zwembadsteenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant