Karin Slaughter komt naar de bibliotheek in Doetinchem. Foto: PR
Karin Slaughter komt naar de bibliotheek in Doetinchem. Foto: PR

Karin Slaughter in Bibliotheek Doetinchem

Algemeen

Spannende Boeken Weken

DOETINCHEM - Karin Slaughter komt naar Nederland en Vlaanderen. De Queen of Crime bezoekt maar liefst dertien boekhandels en bibliotheken. Wie haar wil ontmoeten en een eigen boek laten signeren, komt op zaterdag 16 juni naar de Doetinchemse bibliotheek.

De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom. Het bezoek van Slaughter valt midden in de Spannende Boeken Weken van 6 tot en met 24 juni. Ook dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Spanning is het meest gelezen genre. De bibliotheek staat bomvol spannende boeken, het hele jaar door.

Karin Slaughter is een van 's werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar thrillers – stuk voor stuk internationale bestsellers – zijn in 36 landen verschenen en verkochten wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren. Slaughter grijpt als auteur de kans om lastige thema's aan de kaak te stellen. Zo speelt geweld tegen vrouwen een belangrijke rol in haar werk. Momenteel werkt Slaughter aan een nieuwe Will Trent-thriller die in de zomer van 2019 zal verschijnen en op 12 juni verschijnt de nieuwe weergaloze thriller van de Queen of Crime: Gespleten.

Programma:
16.30-16.50 uur: interview door Ineke Lenting. Zij is de vertaalster van de boeken van Slaughter.
16.50-17.00 uur: vragen aan Karen Slaughter door het publiek.
17.00-18.00 uur: boekverkoop in de bibliotheek door boekhandel Raadgeep&Berrevoets en signeersessie.

Bij grote drukte sluit de rij voor het signeren om 17.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant