Terug in de tijd met seniorensoos Ons Contact

Algemeen

STEENDEREN - Het jaarlijkse uitje van de seniorensoos Ons Contact staat gepland op woensdag 16 mei. Het reisdoel is het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur, in de buurt van Barneveld.

In dit museum kan de bezoeker ervaren hoe het was in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Het museum herbergt ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes. Naast de oude ambachten is er ook een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed.

Het vertrek staat gepland om 10.20 uur op het Burgemeester Buddinghplein in Steenderen en vanaf 10.30 uur bij Den Bremer in Toldijk. De chauffeurs kunnen het beste hun auto's bij Den Bremer parkeren, omdat daar de dag afgesloten wordt met een diner. Na aankomst rond het middaguur in Terschuur en het nuttigen van een heerlijke lunch kan tot drie uur het museum bewonderd worden. De koffie en thee met gebak staan daarna klaar. Rond half vijf vertrekt de bus weer huiswaarts richting Den Bremer in Toldijk waar om zes uur aangeschoven wordt voor een uitgebreid diner.

Informatie over opgeven en kosten, bel Marietje Besselink, 0575-451472 of Ria Gosselink, 0575-441363 of 06-51247299 vóór 27 april aanstaande.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant