Gezelligheid tijdens Koningsdag in Hengelo. Foto: Achterhoekfoto.nl/Albert Schreuder
Gezelligheid tijdens Koningsdag in Hengelo. Foto: Achterhoekfoto.nl/Albert Schreuder

Koningsdag Hengelo spektakel voor jong en oud

Algemeen

HENGELO - Koningsdag in Hengelo op vrijdag 27 april belooft een heus spektakel te worden. Met een bomvol programma voor jong en oud wordt Koningsdag 2018 een evenement voor het hele gezin.

De Hengelose Koningsdag gaat feestelijk van start met de optocht voor kinderen om 10.30 uur. Alle kinderen mogen meedoen. Wie zichzelf en zijn of haar fiets of skelter het mooist versierd heeft, wint een prachtige prijs. Om 09.30 uur kunnen alle deelnemers de ballonnen ophalen, om 10.00 uur wordt er verzameld voor de optocht.
Koningsdag 2018 staat bol van de activiteiten. Naast de kinderoptocht en de traditionele aubade is er op het grasveld aan de Leliestraat de kindervrijmarkt vanaf 12.00 uur, ponyrijden, er kan gevoetbald worden in een heuse Pannakooi, er is een bungeetrampoline en nog veel meer.

Oldtimerrit en roofvogelshow
Ook voor de volwassenen valt er genoeg te zien en te doen. Zo organiseert de Hamove een Oldtimerrit en is er een fietstocht uitgezet. TTV Bekveld organiseert touwtrekwedstrijden. Om 14.00 uur wordt er een roofvogelshow gehouden op het grasveld aan de Leliestraat.
Liefhebbers van live muziek kunnen hun hart ophalen in de grote feesttent, verzorgd door Partycentrum Langeler.

Kijk voor het volledige programma op de website.


www.oranjecomite-hengelogld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant