De band HIK uit Hummelo treedt op in de regio. Foto: PR
De band HIK uit Hummelo treedt op in de regio. Foto: PR

Drukke tijd voor de band HIK

Algemeen

HUMMELO - Het zijn drukke tijden voor de band HIK. Vrijdag 20 april stond de formatie nog te spelen op de Vijverberg en in het koningsdagweekend staan twee optredens in de agenda. Op 27 april speelt HIK in Dinxperlo bij café de Vorst en 28 april geeft HIK acte de préséance in de Veldhoek bij café de Veldhoek.

Afgelopen januari heeft HIK voor het eerst een nummer uitgebracht: 'Loat ow lekker goan'. Dat werd volgens de bandleden hoog tijd, want HIK timmert al lange tijd aan de weg. Op verschillende regio-overstijgende radiostations is het nummer te horen geweest en is zelfs bekroond met de titel 'Hollandse nieuwe'.

Met als thuisbasis Hummelo heeft HIK de afgelopen jaren al vele optredens verzorgd. Een optreden van HIK is een avond- of middagvullend programma waarin feestmuziek, Nederlandstalige meezingers en vrolijke uptempo rock 'n roll muziek wordt afgewisseld. De voorliefde van de bandleden gaat uit naar het dialecttalige lied.

Naast de vaste basisopstelling heeft HIK een accordeon welke zorgt voor een warm geluid en de nodige melodieuze vrolijkheid. Ook het publiek komt niet passief het optreden van HIK door, want ook zij worden op het podium verzocht om deel te nemen aan hun muzikale acts.


Facebook 'Band HIK Hummelo'

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant