Team Walking-Talking. Foto PR
Team Walking-Talking. Foto PR

Team Walking-Talking verkoopt eieren

Algemeen

HENGELO - Op vrijdagmiddag 23 maart en zaterdag 24 maart zal het team Walking-Talking van de Samenloop voor Hoop Bronckhorst huis aan huis scharreleieren gaan verkopen in Hengelo Gld. Het zijn doosjes met tien scharreleieren en de prijs per doosje is 2,50 euro, drie doosjes voor 7 euro. De opbrengst gaat naar het KWF voor onderzoek naar kanker.

De dames van Walking Talking, allemaal dames uit Hengelo Gld, zijn te verwachten op vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur. Het is mogelijk van tevoren de eieren bestellen via onze facebookpagina Walking-Talking of via petraberenpas@gmail.com.
Wie geen eieren wenst te kopen, kan het team sponsoren door te doneren op https://acties.samenloopvoorhoop.nl/walkingtalking.nl. Alle donaties of sponsoring zijn welkom. Tijdens het evenement Samenloop voor Hoop op 9 en 10 juni op het Pax-terrein heeft het team samen met alle andere teams nog een aantal leuke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF en gaan zij natuurlijk met alle teams 24 uur wandelen.
Alle informatie over dit evenement is te vinden op de website.


www.samenloopvoorhoop.nl/bronckhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant