Knutselen op de paas-doemiddag in Steenderen. Foto: PR
Knutselen op de paas-doemiddag in Steenderen. Foto: PR

Paas-doemiddag voor kinderen

Algemeen

STEENDEREN - Woensdag 28 maart is de jaarlijkse paas-doemiddag voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd uit Steenderen en omgeving. De locatie is: basisschool 'de Pannevogel'. Op de zondag die daaraan voorafgaat vindt ook weer de Palmpasen-optocht plaats.

Op woensdagmiddag 28 maart gaan de kinderen van 14.30 tot 16.00 uur aan de slag met leuke en lekkere decoraties voor Pasen; ze luisteren en kijken naar een verhaal en natuurlijk is er iets te drinken en te snoepen. Aan het einde van de middag nemen ze de mooie en lekkere dingen mee naar huis. Voor de onkosten van deze middag is een vrije gift welkom, via de leiding. Opgeven kan onder andere via het onderstaande mailadres.

En op zondagmorgen 25 maart om 10.00 uur is er in de protestantse Remigiuskerk in Steenderen een Palmpasenviering. In deze viering maken de kinderen bij de kinderkerk een Palmpasenstok, waarmee ze na de dienst met Muziekvereniging Nieuw Leven een wandeling door het dorp maken. Ieder kind met zijn of haar eigen stok. Na de viering is er natuurlijk voor iedereen koffie, thee of limonade.


e-mail: h_hulleman@msn.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant