De tafels staan gedekt voor het paasontbijt. Foto: PR
De tafels staan gedekt voor het paasontbijt. Foto: PR

Steenderens Paasontbijt op Eerste Paasdag

Algemeen

STEENDEREN - Dit jaar wordt -inmiddels al weer voor de negende keer- het Steenderens paasontbijt gehouden. Het paasontbijt vindt plaats op Eerste Paasdag, zondagmorgen 1 april, en begint om 8.45 uur in kerkelijk centrum Het Anker aan het marktplein; de deuren zijn vanaf 8.30 uur open.

De maaltijd begint met zang door onder andere enkele kinderen van het Sterrenkoor. Vervolgens kunnen de bezoekers van een uitgebreid ontbijt genieten, waarbij het doel is: een gezellige ontmoeting met elkaar. Er wordt een geringe bijdrage in de kosten gevraagd. "Maar een ruimere bijdrage mag natuurlijk, want de opbrengst gaat ook dit jaar naar een bijzonder doel", leggen de organisatoren van het paasontbijt uit. "Ditmaal is dat het project 'Hoop' voor kansarme kinderen uit de sloppenwijken van Oeganda; een project dat dit jaar ook door de kinderkerk van de protestantse kerk in Steenderen wordt ondersteund."

De afgelopen jaren werd het paasontbijt iedere keer door zo'n 80 tot 100 personen bezocht. Daarom is het handig wanneer belangstellenden zich, vanwege de benodigde inkopen, vooraf opgeven. "Maar ook wie op het laatste moment besluit te komen, is van harte welkom", wordt meegedeeld. Opgave is onder andere mogelijk via de mail: discover.steenderen@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant