De zwemlessen gaan binnenkort weer beginnen. Foto: Jan Oostland
De zwemlessen gaan binnenkort weer beginnen. Foto: Jan Oostland

Zwembad Steenderen start voorverkoop met vernieuwd aanbod

Algemeen

STEENDEREN - Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen is gestart met de voorverkoop van abonnementen, zwemlessen en aquasporten voor het nieuwe zwemseizoen. Het actieve zwembad blijft vernieuwen; komend seizoen wordt Ouder en kind zwemmen toegevoegd aan het programma. Uit de onlangs gehouden enquête bleek dat hier veel belangstelling voor is.

Ouder en kind zwemmen
Ouder en kind zwemmen is bedoeld voor alle kinderen vanaf drie maanden tot vijf jaar; een goede voorbereiding op het reguliere zwemlesaanbod totdat de kinderen op zwemles kunnen. De kinderen komen met een (groot)ouder/verzorger en de zwemonderwijzer geeft les op maat. De les wordt gehouden op zondagochtend van 9.15 – 9.45 uur. De les is geschikt voor heel jonge kinderen aangezien het zwemwater 28/29 graden is.
Verder heeft het grote succes van de eerste zwemmarathon vorig seizoen wel iets los gemaakt op het zwembad. Veel deelnemers riepen na het geweldige weekend: waarom biedt het zwembad geen training borstcrawl aan? Het zwembad is daarom momenteel in overleg met de KNZB om te kijken wat mogelijk is. Dit overleg gaat helaas een stuk minder snel dan de zweminstructeurs hoopten maar binnenkort volgt meer info op de website.

Vaste aquasporten en zwemlessen
De vaste aquasporten komen ook gewoon terug dit zwemseizoen: Trimzwemmen, Aquajoggen en Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Het warme water en de nieuwe speciale trap maken het zwembad zeer geschikt voor ouderen die minder actief zijn maar toch soepel willen blijven. Beginnende zwemmers kunnen in Steenderen natuurlijk weer terecht voor goed en betaalbaar zwemles voor het ZwemABC en Zwemvaardigheid. Het Burgemeester Kruijffbad voldoet aan alle kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het officiële, nationale ZwemABC. Zwembad Steenderen staat verder bekend om haar vele leuke activiteiten als de vaderdag-bandenrace, Ontbijt op bad, de zwemmarathon, Dokkie Disco, de zwemvierdaagse et cetera. Alle data en informatie staat op de site.

Inschrijfformulieren voor abonnementen, aquasporten en zwemlessen zijn vanaf nu te downloaden op de website of af te halen in de sporthal in Steenderen. De voorverkoop eindigt op zondag 1 april.


www.zwembadsteenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant