SamenLoop voor Hoop activiteiten van Team Flopwalkers

Algemeen

TOLDIJK - Evenals vijf en tien jaar geleden gaat team De Flopwalkers weer meedoen aan de SamenLoop voor Hoop in Bronckhorst. Flophouse zorgt ervoor dat zich ook dit keer een team kan presenteren door shirtjes beschikbaar te stellen. Vooraf aan dit 24-uurs wandelevenement willen de Flopwalkers door middel van enkele acties geld inzamelen voor het doel van dit evenement. Namelijk de strijd tegen kanker. Zo wordt er voor elke leeftijdscategorie wat georganiseerd.

Kofferbakverloting
Op zaterdag 10 maart houden zij een huis-aan-huis kofferbakverloting in Toldijk en omgeving. De prijsjes voor deze verloting zijn geschonken door diverse plaatselijke bedrijven maar ook door bedrijven en personen buiten Toldijk. De kofferbakverloting start om ongeveer 9.30 uur en eindigt rond 12.30 uur. De loten worden verkocht voor 50 cent per stuk, maar voor 5 euro krijg je twaalf loten en heb je altijd prijs. De Flopwalkers hopen dat veel inwoners van Toldijk op deze manier een steentje willen bijdragen aan dit goede doel.

Kix
Op zaterdagavond 17 maart kan iedereen gezellig samen komen feesten voor het goede doel bij Flophouse met medewerking van de band Kix. Ook de opbrengst van deze avond komt ten goede aan de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst. Dit belooft een gezellige avond te worden, dus komt allen.

Vossenjacht
Dan wordt er op zaterdag 24 maart in de bebouwde kom van Toldijk voor de jongste mensen een vossenjacht georganiseerd die begint om 14.00 uur. Iedereen t/m groep 8 van de basisschool mag hieraan meedoen. Dus niet alleen de leerlingen die in Toldijk naar school gaan, maar ook kinderen uit de rest van de gemeente zijn welkom. Op de Pannevogel en de Rank komen opgavenformulieren te liggen. Deelname kost waarschijnlijk 3 euro. Het is mogelijk om per groep op te geven onder begeleiding van een volwassene of individueel. Meer informatie volgt later.

Fiets de Boer op
Tijdens fiets de boer op staan ze met een kraam met onder andere zelf gemaakte tassenhangers, chocoladedoosjes en andere creatieve zelfgemaakte spullen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant