De band Premium uit Lichtenvoorde. Foto: PR
De band Premium uit Lichtenvoorde. Foto: PR

Midwinterfeest bij Den Bremer

Algemeen

TOLDIJK - Zaterdag 3 februari vindt vanaf 21.00 uur in Toldijk het jaarlijkse Midwinterfeest plaats. Vorig jaar werd dit feest voor het eerst georganiseerd door Schutterij Proost en die editie was stijf uitverkocht. Het buitenterrein bij Den Bremer en ook de zaal worden in winterse sferen aangekleed.

Buiten is er winterse gezelligheid compleet met glühwein en een warme hap. De muziek in de zaal wordt dit jaar verzorgd door de sensatie van de Achterhoekse feesttenten: Premium uit Lichtenvoorde. Zij spelen een vrolijke mix van top 40 hits, herkenbare golden oldies en stampende feestmuziek. Verder draait Tijn Spekkink in het café Hollandse hits, dialectmuziek en piratentoppers van vinyl. Zowel binnen als buiten gaat de organisatie royaal rond met schalen met hapjes. Deze worden belangeloos aangeboden door de Toldiekse ondernemers Boederijwinkel De Kruisbrink en Vleesboerderij Garritsen.

Een beperkt deel van de kaarten is in de voorverkoop beschikbaar voor 6 euro, de entree aan de deur bedraagt 9 euro. Zie voor meer informatie ook de Facebookpagina van 'Schutterij Proost'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant