Oliebollenactie in Steenderen

Algemeen

STEENDEREN/BRONKHORST - De Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst houdt vrijdag 29 december de traditionele oliebollenactie. Vele vrijwilligers komen aan de deur om oliebollen te verkopen in de plaatsen van de voormalige gemeente Steenderen. De opbrengst is voor het Anker en het plaatselijk kerkenwerk.

De oliebollen worden die ochtend vers gebakken aangeleverd door bakkerij van Zuijlen uit Zutphen. De vrijwilligers zijn aan de deur te verwachten vanaf 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. Wie die dag niet thuis is, maar toch van deze lekkere oliebollen wil genieten en de Kerkelijke Gemeente financieel willen steunen, kan de oliebollen voor 15 december telefonisch bestellen bij Anneke van Helvoort, telefoon 0575-451705 of bij Herma Hulleman, 06-50522760. De oliebollen worden dan op 29 december op een geschikt tijdstip thuisbezorgd.

De oliebollen zijn ook op 29 december van 10.00 tot 13.00 uur te koop in het Anker, aan het Burg. Buddingh'plein in Steenderen. De oliebollen kosten 5 euro per zakje van acht stuks.

De Kerkenraad wenst iedereen alvast een smakelijke jaarwisseling.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant