Sinterklaas en zijn Pieten worden ontvangen op het marktplein in Steenderen. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Sinterklaas en zijn Pieten worden ontvangen op het marktplein in Steenderen. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Welkom Sinterklaas en Pieten in Steenderen

Algemeen

STEENDEREN - De Steenderense Ondernemers Vereniging (SOV) organiseert voor Sinterklaas en zijn Pieten zaterdag 25 november in Steenderen een intocht. Om 14.00 uur wordt de Sint welkom geheten op het marktplein. De kinderen zingen liedjes met Muziekvereniging Nieuw Leven en dansen en sporten met Urban Dance Lab en DOG Baak.

Kinderprogramma
In Sporthal Het Hooge Wessel is zaterdag 25 november aansluitend aan de intocht op het marktplein een pieten-spelletjes-middag voor kinderen tot en met groep 4.

Sinterklaas logeert dit jaar in de Joannesschool. Daar heeft hij een kamer waar hij uitrust. Hij is van 25 november tot 6 december in de Kei.
Alle kinderen van de groepen 1 tot en met 4 kunnen op 29 november van 15.00 tot 16.30 uur in de Kei langskomen om op een schildersdoek Sinterklaas te schilderen. Ouders kunnen in de ruimte ernaast wachten met een kopje koffie. Opgeven voor 26 november via http://dekeisteenderen.nl/sint

De kleurplaten voor de kleurwedstrijd kunnen worden ingeleverd voor 2 december bij Geschenkenhuis Beuseker.

Decemberactie
De decemberactie van de Steenderense Ondernemers Vereniging (SOV) is van 18 november t/m 23 december. Voor iedere 5 euro besteding bij de deelnemende winkeliers ontvangen klanten een stempel. Volle stempelkaarten kunnen worden ingeleverd bij alle deelnemende winkeliers, om wekelijks kans te maken op één waardecheque van een van de deelnemers. Iedere trekking wordt er een hoofdprijs (een dinercheque van het Wapen van Bronkhorst, Den Bremer of De Gouden Leeuw) uitgereikt.

Deelnemende winkeliers zijn Autobedrijf Melgers, Bakkerij En Supermarkt Willemsen, Bouwmarkt De Tolbrug, Colors@Home Gosselink, Coop Supermarkt Aalderink, Drogisterij De Vijzel, Handmade By H, Expert Eliesen, Fruitbedrijf Horstink, Geschenkenhuis Beuseker, Kapsalon Haarstijl Edith, Agf Garritsen De Kruisbrink, Euronics Rtv Rutjes en Kapsalon Suzan.

In totaal zijn er gedurende de actieperiode drie trekkingen: 2 december, 16 december en op 23 december.


Facebook: sinterklaas intocht steenderen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant