Tom Blomberg kan de popquiz voorzetten bij Coens Tapperij. Foto: PR
Tom Blomberg kan de popquiz voorzetten bij Coens Tapperij. Foto: PR

Tom Blomberg's popquiz in Coens Tapperij

Algemeen

KEIJENBORG - Zaterdag 25 november zal onder leiding van Tom Blomberg de eerste popquiz bij Coens Tapperij van start gaan. Deze popquiz wordt bij Coens Tapperij opgepakt nadat de populaire quiz bij Het Proathuus in Linde door sluiting is gestopt.

Verschillende teams, van maximaal vier personen, strijden om de hoofdprijs. Het is de bedoeling naast nieuwe spelers ook een soort reünie te creëren.
Presentator Tom Blomberg, alias de dikke Blomberg, wordt gezien als een wandelende popencyclopedie en is onder andere bekend van radio 1, 2 en 3. Het programma Frits Spits is een mooi voorbeeld.

De popquiz bestaat uit zes rondes, waaronder een live ronde, petje op- petje af en natuurlijk komt in de pauze de hoespoes langs met een aantal vergeten LP hoezen. Hoofdprijs voor het winnende team is een etentje voor het hele team bij Coens Pannenkoekenhuus en de één na laatste prijs is de proostprijs.

Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang popquiz is 20.15 uur. Indien het team van te voren is aangemeld is deelname verzekerd, voor wie op de avond zelf wil inschrijven, wordt gekeken wat de mogelijkheden nog zijn.

Inschrijven kan via info@coenevers.nl of op telefoonnummer 0314-641392. Coens Tapperij, St. Janstraat 3, Keijenborg.


www.coenevers.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant