Het komische stuk van Toneelvereniging Be-kiek-ut speelt zich af in de wachtruimte van een klein ziekenhuis. Foto: PR
Het komische stuk van Toneelvereniging Be-kiek-ut speelt zich af in de wachtruimte van een klein ziekenhuis. Foto: PR

Be-kiek-ut speelt ‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’

Algemeen

HENGELO - Toneelgroep Be-kiek-ut speelt op zaterdag 13, zondag 14 en zaterdag 20 januari de klucht ‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’ van schrijver Henk Roede in Ons Huis te Hengelo. Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van een klein, regionaal ziekenhuis. Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat ermee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Dan komt een Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Echter ziet Dokter Hogebaum hem per ongeluk voor zijn opvolger aan, wat tot bizarre situaties leidt.

Joop denkt al snel dat hij dus ingehuurd is als dokter, vindt dat eigenlijk wel interessant en doet dan ook zijn uitstekende best. Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal langs in het ziekenhuis? Zo is er Nella, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan en komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roelien langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor zij langskomt?

Gelukkig kan het ziekenhuis beschikken over het kordate hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie, maar of die de boel nog kunnen redden?

Voorstellingen
Op zaterdag 13 en 20 januari is de zaal vanaf 19.15 uur geopend, waarnaar het toneelstuk om 20.00 uur zal starten. Op zondagmiddag 14 januari is de zaal vanaf 13.45 uur geopend en zal de voorstelling om 14.30 uur aanvangen.

Kaarten kosten zes euro en zijn te bestellen via de website of telefonisch en in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ons Huis in Hengelo.


www.be-kiek-ut.nl

06-28995531

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant