Hengelo's Gemengd Koor zoekt nieuwe leden

Algemeen

HENGELO - Het Hengelo's Gemengd Koor geeft op dinsdag 26 september een open repetitie voor een ieder die van zingen houdt, in verenigingsverband. Het repertoire is zeer gevarieerd, met nummers om te zingen van Abba, Simon & Garfunkel, Bob Dylen en ook Mozart, Schubert, Bortniansky en Cherubini.

Het is bovenal een hele gezellige club, waar iedereen zich vast snel thuis voelt. Het koor heeft veertig leden, waarvan de heren in de minderheid zijn.

Om het jaar wordt een meerdaagse buitenlandse Concert-trip georganiseerd en nu wordt er gerepeteerd voor een concert samen met Concordia, op 5 november in Sporthal de Kamp. Ook is dit jaar weer het tweejaarlijkse kerstconcert met het Vordens Mannen Koor, in de St. Willibrorduskerk in Hengelo op vrijdag 15 december. Het koor doet mee aan plaatselijke optredens als het daarvoor gevraagd wordt. Op dit moment wordt gerepeteerd voor een optreden bij het ontsteken van de Vredesvlam bij de Remigiuskerk op donderdag 21 september.

Het repetitielokaal is Party-Centrum Langeler, Spalstraat 5 in Hengelo. Het koor repeteert één keer per week op dinsdagavond, onder leiding van Dirigent Rob Mullink en zingt van 19.30 tot 21.30 uur met een pauze van een half uur. Natuurlijk zijn zangers voor alle partijen welkom maar vooral de bassen en tenoren van het koor, behoeven aanvulling.

Het koor begroet een ieder graag op de open repetitie, dinsdag 26 september.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant