The Neighbour Sisters zorgen voor muzikale UVV middag

Algemeen

HENGELO - De UVV afd. Hengelo hield woensdagmiddag 13 september in Ons Huis een gezellige middag met medewerking van The Neighbour Sisters uit Gorssel.

De voorzitter van de UVV mevrouw Grady Wentink opende deze middag door iedereen hartelijk welkom te heten, ze was blij verrast dat er ondanks het slechte weer zoveel mensen aanwezig waren, heel fijn. Een extra woord van welkom voor The Neighbour Sisters uit Gorssel. De dames Gerda en Pauline zijn al wel 25 jaar buurvrouwen en treden al vele jaren samen op. De beide dames zagen er prachtig uit met hun mooie goed verzorgde kleding.

Ze openden deze middag met het lied Ramona, ter nagedachtenis en een eerbetoon aan de Blue Diamonds, omdat de dag ervoor de laatste van de broers, Riem de Wolff was overleden. Het was op deze winderige herfstdag wel fijn om naar zingen te luisteren, zodat de zon schijnt. Het lied Brandend zand zorgde ook voor een warm gevoel. Nog veel andere klassiekers uit de zestigerjaren werden met veel enthousiasme ten gehore gebracht

Na de pauze waar ook de lootjes werden verkocht voor de mooie prijzen die uitgestald stonden, kwamen de Neighbour Sisters op als verpleegsters met natuurlijk het lied van Annie M. G. Schmidt, Ja zuster, nee zuster. Het publiek genoot van een prachtig duet dat gezongen werd, maar ook heel bekende meezingers om heerlijk mee te deinen en te klappen.

Grady Wentink bedankte de dames voor deze mooie middag. Het is fijn om muzikale talenten met anderen te delen en anderen te laten meegenieten. Na de trekking van de loten bedankte de voorzitter iedereen voor de aanwezigheid en wenste allen welthuis.

De volgende activiteit die de UVV organiseert is bekende Fancy-Fair op woensdagmiddag 8 november van 14.00 uur tot 16.00 uur in Ons Huis in Hengelo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant