Tennistoernooi. Foto: PR
Tennistoernooi. Foto: PR

Autobedrijf Melgers Tennistoernooi

Algemeen

STEENDEREN - In week 39, van 25 september t/m 1 oktober, vindt opnieuw het open Autobedrijf Melgers tennistoernooi plaats op het park van De Nieuwe Hellewei in Steenderen.

Mede-sponsoren zijn Achterkamp bedrijfsopleidingen uit Baak en Houx-Sport uit Zutphen. Houx-Sport zal tevens enkele avonden aanwezig zijn voor het bespannen van rackets en voor service.

Er zal worden gespeeld in de speelsterktes 3, 4 en 5 voor alle leeftijden. Heren enkel en dubbel, dames enkel en dubbel en gemengd dubbel. Ook zal er worden gespeeld in de speelsterktes 6, 7 en 8 vanaf 17 jaar, in de categorieën heren- , dames- en gemengd dubbel. Het Melgers tennistoernooi vindt dit jaar een paar weken eerder plaats dan voorgaande jaren, zodat we niet in dezelfde week spelen als sommige buurtverenigingen.

Door de week beginnen de wedstrijden om 18.30/19.00 uur. In het weekend beginnen de wedstrijden vanaf circa 9.00 uur. Vrijdagavond worden de kwartfinales gespeeld en is er muziek en zijn er extra hapjes. Op zaterdag 30 september worden de halve finales gespeeld. Op zondag 1 oktober worden de finales gespeeld met aansluitend rond 16.30 uur de prijsuitreiking.

Deelnemers worden uitgenodigd om in te schrijven voor dit gezellige najaarstennistoernooi. Inschrijven kan op www.toernooi.nl, of klik op de poster van het Melgers tennistoernooi op de website www.hellewei.nl. Ook voor het publiek is dit een mooi toernooi waarbij vaak spannende wedstrijden op elk niveau te zien zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant