Jeroen, Alex en Dion van Alex ten Broek Autobedrijf. Foto: Liesbeth Spaansen
Jeroen, Alex en Dion van Alex ten Broek Autobedrijf. Foto: Liesbeth Spaansen

Alex ten Broek Autobedrijf gaat verhuizen

Algemeen

BAAK - "We groeien uit onze jas", vertelt Alex ten Broek van het gelijknamige Autobedrijf in Baak. "Daarom gaan we half november van dit jaar verhuizen naar een groter en hoger onderkomen aan het Dambroek 10, bekend van het bedrijf Iron Design. De voorkant van ons nieuwe bedrijf wordt een mooie zichtlocatie aan de Zutphen-Emmerikseweg."

Door Liesbeth Spaansen

Alex ten Broek startte zijn bedrijf twee en een half jaar geleden aan de Zutphen-Emmerikseweg 75 A. "Het is snel gegaan, ik begon met niks en groeide snel uit. In dit pand begon ik destijds met de minimaal benodigde apparatuur, twee kantoorunits en één brug om te kunnen sleutelen." Snel daarna kwam er nog een tweede brug en de benodigde erkenningen van de Dienst Wegverkeer (RDW), waaronder de erkenning Algemene Periodieke Keuring (APK) om op eigen locatie te kunnen keuren. "Ook heb ik service en onderhoud aan autoairco's toegevoegd aan de werkzaamheden en onderhoud aan kleine campers."

De werkzaamheden worden niet meer alleen gedaan door Alex, hij heeft zijn team uitgebreid met automonteur en APK keurmeester Jeroen en leerling-monteur Dion. Nog niet zo lang geleden kon de werkplaats worden vergroot. "De wand werd een heel spant verschoven, zodat er ruimte kwam voor onder andere een derde brug. Door nieuwe investeringen te doen, blijft het bedrijf mooi."
Het autobedrijf biedt nog steeds een stukje persoonlijke service en vertrouwen, een goede prijs/kwaliteitverhouding en het komt zijn afspraken na. "Dat vind ik heel belangrijk. Het gaat niet alleen om de auto."

Op heel korte termijn zal de sleutel van het Dambroek 10 aan Alex worden overhandigd. Dan gaat hij aan de slag in zijn nieuwe werkplaats met het coaten van de vloeren en het bestraten van het terrein aan de Zutphen-Emmerikseweg zijde. "Die kant wordt de ingang, de uitgang is aan het Dambroek. Daarna gaan we langzaamaan de spullen verhuizen. Nog tot half november werken we in de werkplaats aan de Zutphen-Emmerikseweg 75 A, die steeds leger zal worden."
Ook op de nieuwe locatie kunnen particulieren en bedrijven terecht voor reparatie, onderhoud en APK keuring, bandenservice en schadeherstel, zullen auto's worden verkocht en is de haal- en brengservice voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om zelf de auto te brengen en halen, of zijn kosteloos leenauto's ter beschikking tijdens reparatie. "Nieuw is dat wij straks ook ruimte hebben voor het onderhoud van aanhangers, grote campers en bussen", besluit Alex trots.

Alex ten Broek Autobedrijf
Zutphen-Emmerikseweg 75 A
7223 DA Baak

(0575) 471564 of (06) 25546252
alextenbroek@outlook.com
autobedrijfalextenbroek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant