Frank Schiphorst haalde met een nieuwe vierspan paarden een mooi resultaat in de dressuur. Foto: Theo Janssen
Frank Schiphorst haalde met een nieuwe vierspan paarden een mooi resultaat in de dressuur. Foto: Theo Janssen

Een geslaagd Clubkampioenschap van men vereniging 'In Stap en Draf'

Algemeen

HENGELO - Prachtig weer, veel gezelligheid en natuurlijk mooie aanspanningen die deze dag hun vaardigheden konden oefenen op het terrein de Hietmaat in Hengelo. Het clubkampioenschap is ook bedoeld om te trainen voor de officiële wedstrijden, te starten met groene pony's en paarden maar zeker ook voor de hobby rijders.

Frank Schiphorst verscheen met een nieuwe vierspan paarden en haalde een mooi resultaat in de dressuur. Hiermee was hij de beste van de eigen leden, waarvoor hij een mooie prijs in ontvangst mocht nemen, een les van wereldkampioen Theo Timmermans, tevens lid van onze vereniging. De jeugdige Jennifer Schiphorst kreeg uit handen van de voorzitter Theo Hamer een prijs voor de hoogste score in de dressuur. Ook Wim Steenblik en Gerard Looman, Dick Bolt en de voorzitter kregen een prijs uitgereikt.

Na de prijsuitreiking was er traditioneel de barbecue, die ditmaal bij Gerrie en Gert Harmsen werd gehouden. Dankzij de vele vrijwilligers, de mooie foto's van Theo Janssen en webmaster Wim Feenstra kan de organisatie terugkijken op een geslaagde dag. Het volgende evenement is de Open dag van 3 september op de Hietmaat. Kijk voor informatie op de website en Facebookpagina.


www.instapendraf.nl

m.v. in stap en draf

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant