Eén paneel van het tweeluik 'Koeien aan de IJssel in de avond' van Annie Elissen. Foto: PR
Eén paneel van het tweeluik 'Koeien aan de IJssel in de avond' van Annie Elissen. Foto: PR

Open atelier-fietsroute ART-Brummen

Algemeen

BRUMMEN - De Stichting ART-Brummen organiseert een open atelierroute in de gemeente Brummen en directe omgeving, liggend aan de IJsselvallei en de Veluwezoom. Van kunst naar kunst door een prachtig stukje Nederland: met auto, fietsend of lopend.

Enkele van de deelnemende kunstenaars zullen verschillende gastexposanten met hun kunstwerken in hun atelier verwelkomen. Deze ART-route is in het weekend van 29 en 30 juli een lokale bijdrage aan de IJssel-Biënnale. De ateliers zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Mieke Diekmann: "Creëren met passie". De galerie en beeldentuin is aan de Eerbeekseweg 13a in Loenen. Ivonne Drosten: "Het mooiste moment is het moment van beroering". Haar atelier is aan de Molenstraat 8 in Eerbeek. Piet van Middelaar: "Ik geloof in de kracht van verbeelding". Het atelier en de tuin met beelden liggen aan de Burg.de Wijslaan 22 in Brummen. Annie Elissen: "De schoonheid van het alledaagse". Het atelier aan de Zegerijstraat 7a in het oude centrum van Brummen. Joop van Ulden: "Spelen met klei ". Zijn atelier is gevestigd aan de Kerkstraat 6 in het oude centrum van Brummen. Analies Martin: "Alles is een proces; alles beweegt: alles is aan verandering onderhevig". Analies woont en werkt aan De Zicht 30 in Brummen.


www.art-brummen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant