De zwemmarathon wordt gehouden in het Burg. Kruijffbad Steenderen. Foto: Marjan Lijftogt
De zwemmarathon wordt gehouden in het Burg. Kruijffbad Steenderen. Foto: Marjan Lijftogt

Zwemmarathon Steenderen gaat door

Algemeen

STEENDEREN - De zwemmarathon in het Burg. Kruijffbad in Steenderen heeft nu al genoeg aanmeldingen en gaat dus zeker door. Het unieke festijn is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus. De marathon start om 22.00 uur en gaat door tot de volgende ochtend 10.00 uur. Het wordt een sportieve uitdaging, maar vooral het plezier en de bijzondere beleving staan bij de organisatie voorop.

Een zwemmarathon-team bestaat uit minimaal acht en maximaal twaalf enthousiaste zwemmers van vijftien tot honderd jaar, het zwemniveau is niet zozeer van belang. Deelnemers zwemmen om de beurt vijftien minuten tot de volgende ochtend. Om het een mooie nacht te maken, mag een eigen tent en slaapzak mee worden genomen om te kamperen op de speelweide. Wie neemt zijn gitaar mee? De bbq staat aan en de kiosk is de hele nacht natuurlijk open. Vrijwilligers zorgen verder dat er 's nachts gezellige vuurkorven branden en als klap op de vuurpijl is er een gratis ontbijtje vanaf 7.00 uur.

Diverse teams van bedrijven, families en buurten hebben zich inmiddels al opgegeven. Eén familieteam heeft het zwemfeest zelfs aangegrepen om te zwemmen voor het goede doel. Vorm ook een team met buurt, bedrijf, vrienden, familie, sportteam of collega's en doe mee. Wees er op tijd bij want het aantal teams dat mee kan doen, is beperkt.

Alle voorwaarden, informatie over de kosten en het inschrijfformulier staan op de site, of mail Jet Wolbrink, rwmilieu@xs4all.nl of Tonny Geverinck, tonny.geverinck@gmail.com.


www.zwembadsteenderen.nl/marathon

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant