Dokkie Disco bij Burg. Kruijffbad in Steenderen. Foto: PR
Dokkie Disco bij Burg. Kruijffbad in Steenderen. Foto: PR

Swingende Dokkie Disco in Steenderen

Algemeen

STEENDEREN - De zwemvierdaagse op het Burg. Kruijffbad in Steenderen wordt zaterdag 24 juni traditiegetrouw afgesloten met een swingende Dokkie Disco. Deelnemers aan de zwemvierdaagse (20 – 24 juni) kunnen met hun deelnemerskaart gratis meedoen aan dit slotfeest.

De Dokkie Disco is natuurlijk ook voor niet-deelnemers, zij betalen dan wel het normale Dokkie-tarief van 3 euro. Let op: A-diploma is verplicht.
Volwassen deelnemers aan de zwemvierdaagse kunnen deze zaterdagavond een gratis kop koffie of thee halen met hun deelnemerskaart.
Dokkie Disco is van 19.30 uur – 21.30 uur, de starttijden van de zwemvierdaagse zijn deze dag daarom wat eerder op de avond.

Dokkie Disco is disco zwemmen in het warme zwemwater van zwembad Steenderen voor jeugd van de basisschool en de eerste groepen van het middelbaar onderwijs. Een dj zorgt voor een super sfeer op het zwembad samen met sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting.
Ouders, verzorgers, opa's en oma's zijn welkom op het terras en kunnen daar genieten van veel gezelligheid met koude en warme versnaperingen uit de kiosk.


www.zwembadsteenderen.nl


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant