Joke Rottier in haar praktijk. Foto: PR
Joke Rottier in haar praktijk. Foto: PR

Joke Rottier neemt praktijk over van Marion te Walvaart

Algemeen

HENGELO - Sinds 2000 heeft Joke Rottier haar eigen praktijk als Huid- en Oedeemtherapeut. Recent heeft zij de patiënten van Marion te Walvaart in Hengelo overgenomen, die haar praktijk als huidtherapeut heeft gesloten.

Joke Rottier behandelt zieke of beschadigde huid, veelal op verwijzing van de huisarts of specialist, maar het kan ook zonder verwijzing. Ze vormt na een persoonlijk intakegesprek en met de gegevens van de verwijzende arts, een basis voor het verdere onderzoek en maakt vervolgens een behandelplan. Voor de behandeling beschikt de huidtherapeut over verschillende technieken en vaardigheden. Zij geeft daarnaast adviezen ter ondersteuning van de behandeling of ter voorkoming van herhaling van de klacht.

Joke Rottier heeft twee praktijklocaties. In Hengelo aan de Spalstraat 16 7255AC Hengelo (Gld.) meet zij steunkousen aan en behandelt Oedeempatiënten. Aan de Raadhuisstaat 22 in Doetinchem doet zij aan Oedeemtherapie, litteken- en acnebehandeling, epileren, camouflage en meet ze ook steunkousen aan.

Beide locaties zijn telefonisch bereikbaar op (06) 12449435. Aanwezig: Doetinchem op dinsdag, woensdag en vrijdag. Hengelo op donderdag.


jcrottier@gmail.com

www.huidtherapie-doetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant