De speelvelden van het WIK beachvolleybaltoernooi. Foto: PR
De speelvelden van het WIK beachvolleybaltoernooi. Foto: PR

WIKBEACH was goed fout

Algemeen

STEENDEREN - Het WIK beachvolleybaltoernooi op 9, 10 en 11 juni was dit jaar echt goed fout! De scholendag op vrijdag begon droog, maar later werd het natter en kouder. De leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen uit Steenderen en Toldijk hebben fanatiek gevolleybald op het zand, maar de organisatie heeft er toch voor moeten kiezen om het programma iets in te korten. Na allemaal te zijn opgewarmd in de verwarmde feesttent hebben de kinderen hoogstaand geluncht met een appel (voorgerecht), frietjes en frikandellen (hoofdgerecht) en een ijsje (nagerecht). Een geslaagde dag!

Op zaterdag was de Rouwenhorst-Arena vanaf 16.00 uur geopend voor een potje beachvolleybal, een drankje en een dansje op muziek van DJ Duo NDDU. Er werd volop gebruik gemaakt van de beachvelden, om gewoon lekker een potje te ballen, maar ook om alvast te oefenen en in vorm te raken voor het grote toernooi van de zondag.

Maar liefst 84 teams streden op zondag 11 juni voor de hoofdprijzen. In alle dames-, heren-, mix- en jeugdpoules ging het er fanatiek aan toe. Het was droog, warm en de zon kwam af en toe even kijken: perfect beachweer! In de middag speelden ook de allerkleinste volleyballers (de mini's) van WIK een beachvolleybaltoernooitje. Voor de kinderen waren er springkussens, ze konden bungeejumpen en zich laten schminken. Ouders konden zo gerust beachvolleybal kijken of zelf meedoen en met een drankje genieten van het lekkere weer. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld werd de dag afgesloten met een BBQ. Wie zijn de beachkampioenen geworden? Bekijk het overzicht op de website van Volleybalvereniging WIK.
Het WIK beachvolleybaltoernooi werd mede mogelijk gemaakt door: Loonbedrijf De Covik – Autobedrijf Robert Wisselink – Euronics Radio TV Elektra Rutjes – Romatec - Colors @ Home Gosselink – Marketz Installatiebedrijf – Pasman Motoren & Aggregaten.


www.wiksteenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant