Vertier in het Burg. Kruijffbad Steenderen. Foto: PR Zwembad
Vertier in het Burg. Kruijffbad Steenderen. Foto: PR Zwembad

Zwemvierdaagse Steenderen staat garant voor grootse feestweek

Algemeen

STEENDEREN - De zwemvierdaagse op het Burg. Kruijffbad in Steenderen is van dinsdagavond 20 juni t/m zaterdagavond 24 juni. Ieder jaar is het weer een onvergetelijke feestweek bomvol leuke activiteiten. Het doel: vier van de vijf avonden voldoende banen zwemmen en daarmee een medaille verdienen.

De zwemmers zwemmen in drie groepen, in alle drie groepen zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Wie graag op een bepaalde tijd wil starten, schrijft zich snel in voordat de groep vol zit: starttijden zijn 19.00, 19.30 en 20.00 uur.

Naast het banen zwemmen valt er natuurlijk iedere vierdaagse-avond veel te beleven: geld opduiken, bootcamp-activiteiten, buikschuifbaan, spijkerslaan, steltlopen, loterij, in aquabubbels over het water lopen, wedstrijd hoepelen, demonstraties, het raadspel en nog veel meer.

Inschrijfformulieren zijn op het zwembad af te halen of te downloaden op de website. Inschrijfgeld is inclusief zaterdagavond 24 juni een consumptie voor alle volwassenen en voor de jeugd toegang tot de Dokkie Disco, zaterdag van 19.30 uur – 21.30 uur. Niet-deelnemers aan de zwemvierdaagse zijn ook van harte welkom op de Dokkie Disco, zij betalen het normale Dokkie-tarief. Let op: A-diploma is verplicht.

Vorig seizoen bezocht een groep ouderen van De Bongerd het zwembad. Dit leverde zoveel stralende gezichten op dat de activiteitencommissie dit jaar voor de zwemvierdaagse een speciaal welkom voor ouderen heeft geregeld op de donderdagavond 22 juni tussen 19.00 en 20.30 uur. Deze avond is er onder meer een demonstratie van de turnselectie van DOG Baak. Vervoer kan geregeld worden indien nodig, neem dan contact op met Gerrie Gal, telefoon 452270. Kom gerust want het zwembad is echt voor jong en oud. Lees meer op de website.


www.zwembadsteenderen.nl


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant