De kampioenen van SV Bassteom JO11-1. Foto: PR
De kampioenen van SV Bassteom JO11-1. Foto: PR

SV Bassteom JO11-1 kampioen

Algemeen

STEENDEREN / Op zaterdag 20 mei vond de beslissende wedstrijd tegen Dierense Boys plaats voor het kampioenschap van SV Bassteom JO11-1. Nadat een week ervoor de punten waren blijven liggen tegen WSV Apeldoorn, spande het er om of Basteom JO11-1 kampioen zou worden, maar winnen of gelijkspel was nu genoeg.

Het moest nu dus écht gaan gebeuren. En dat lukte. Al snel stond Basteom voor met 2-0. Het werd nog even spannend toen het 2-1 werd, maar uiteindelijk werd er gewonnen met 5-1 en kon er eindelijk geproost worden of de eerste plek. Ook werd JO11-1 eerste in de poule tijdens het jeugdtoernooi dat die zaterdag eveneens plaatsvond bij SV Basteom. Voor JO11-1 werd het dus een dag met een gouden randje.

In de middag werden de jongens, trainer en leider rondgereden met trekker en huifkar door Baak en Steenderen. Onderweg werden de jongens verrast met een ijsje dat werd opgegeten aan de bar bij Café Herfkens in hun blote barst....want dat doen kampioenen. Het bleef nog lang gezellig. Op naar een nieuw seizoen met nieuwe kansen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant