Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis. Foto: PR
Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis. Foto: PR

Negende editie Bronckhorst JO17 Toernooi

Algemeen

ZELHEM - Voetbalvereniging Zelhem organiseert op zaterdag 3 juni het Bronckhorst JO17 Toernooi. Het is de negende keer dat de VV Zelhem dat toernooi organiseert. Er wordt deze editie deelgenomen door tien JO17 teams uit de gemeente Bronckhorst van de clubs Zelhem, Zelos (twee teams), Halle, Wolfersveen, Keijenburgse Boys, Pax, Basteom (twee teams) en Ratti.

De Voetbalvereniging Zelhem is er wederom in geslaagd om de medewerking te verkrijgen van de (inter)nationale top-scheidsrechter Bas Nijhuis. Bas (40 jaar) begon op zijn vijftiende jaar met het fluiten van (jeugd)voetbalwedstrijden. In het seizoen 2005/2006 kreeg Nijhuis de A-status voor scheidsrechters van de KNVB en fluit sinds 2005 op eredivisieniveau en kort daarna ook op internationaal niveau. Inmiddels is Bas regelmatig scheidsrechter bij interlands en wedstrijden in de Champions en Europa League.

Het Bronckhorst toernooi op 3 juni kent tevens weer de medewerking van de politieke partijen CDA en PvdA van de gemeente Bronckhorst (bekers/prijsuitreiking) en De Graafschap onder andere voor de verkiezing beste speler van het toernooi en door medewerking van een keeper voor de strafschoppen series van elk team. De wisselbeker zal worden uitgereikt door de burgemeester van de gemeente Bronckhorst Marianne Besselink.

Het toernooi, dat mede mogelijk is gemaakt door diverse sponsoren, waaronder de hoofdsponsor Totaalsport.nl, vindt plaats op sportcomplex de Pol van de VV Zelhem en start om 10.00 uur. De finalewedstrijden vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur en worden dus geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis. De prijsuitreiking is gepland om ca. 16.15 uur. Toegang is gratis en uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd en welkom namens de VV Zelhem om de wedstrijden te komen bekijken. Voor informatie zie ook de website.


www.vvzelhem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant