Nieuwe editie trekkertrek in Toldijk. Foto: Humstee
Nieuwe editie trekkertrek in Toldijk. Foto: Humstee

Nieuwe editie Trekkertrek Toldijk

Algemeen

TOLDIJK - Op zondag 7 mei klinkt het geronk van de trekkers weer door Toldijk en omstreken. Trekkertrek Toldiek zal op deze dag weer een nieuwe editie beleven. Na de laatste editie van 2015 heeft begin dit jaar een bijna geheel nieuwe commissie de handen uit de mouwen gestoken om er weer een spektakel van te maken voor deelnemers, liefhebbers van de sport, het hele gezin en de jeugd van Toldijk.

Zondag 7 mei opent het terrein van trekkertrek aan de Wolfsstraat in Toldijk om 9.00 uur. Het belooft weer een groot spektakel te worden waarbij meer dan 130 deelnemers de strijd met de sleepwagen aan gaan. Naast de trekkertrekwedstrijden ook vele andere activiteiten. In de tent is voor muziekliefhebbers een dagvullend programma samengesteld. De ochtend wordt in de tent afgetrapt door Teun en Marise, vervolgens zal Explicit Content de middag vullen en aan het eind van de dag gaat Premium uit zijn plaat om het geheel feestelijk en knetterhard af te sluiten.

Voor papa en mama valt er in ieder geval dus al genoeg te beleven, daarom hebben zj ook dit jaar weer aan de kleintjes gedacht. Kinderen kunnen zich op het terrein de hele dag vermaken met meerdere activiteiten zoals de zandbak, het behendigheidsparcours en de mini trekkertrek waarbij met verbouwde zitmaaiers en een kleine sleepwagen het grote werk wordt nagedaan.

Dit jaar zal er net als twee jaar geleden een helikopter rondvluchten maken over Toldijk en omstreken. Wie een plaatsje wil bemachtigen in de helikopter, meld zich aan via www.helikoptervlucht.nl/product/trekkertrektoldiek/. Betaling voor de helikopter gaat ook via deze website. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij, want vol=vol.

De trekkertrekcomissie hoopt veel belangstellenden te zien op 7 mei op het terrein van Vleesboerderij Garritsen aan de Wolfsstraat in Toldijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant