Motorclub MC De Blijde Rijders organiseert een PR-rit. Foto: PR
Motorclub MC De Blijde Rijders organiseert een PR-rit. Foto: PR

Zeventiende PR-Rit Motorclub MC De Blijde Rijders

Algemeen

STEENDEREN - De Steenderense motorclub MC De Blijde Rijders organiseert op zondag 7 mei voor de zeventiende keer hun PR-Rit, een open toertocht, dus iedereen die motor rijdt kan meedoen.

De toercommissaris heeft weer een mooie rit samengesteld, met leuke weggetjes waar men niet zo vaak komt. Dit jaar gaat de rit vanuit de Achterhoek de grens over naar Duitsland, zodat de deelnemers daar kunnen genieten op drempelloze wegen. De ritlengte bedraagt ongeveer 185 kilometer en er zijn onderweg mogelijkheden genoeg om een pauze in te lassen.
Iedereen wordt hierbij van harte uitgenodigd mee te rijden. Voor leden van KNMV clubs geldt, dat het rijden van deze rit meetelt voor de KNMV Clubtoercompetitie.

De inschrijving is geopend van 's morgens 9.30 uur tot circa 11.00 uur bij Café Heezen in Steenderen, er wordt gestart vanaf het Marktplein. De routebeschrijving is beschikbaar voor GPS navigatie. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, daarvoor krijgen deelnemers naast de routebeschrijving een herinnering of consumptie.


www.mcdeblijderijders.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant