Gezellige middag met de Harmonicaclub D.H.C. Foto: Marijke Cornelis
Gezellige middag met de Harmonicaclub D.H.C. Foto: Marijke Cornelis

Harmonicamuziek bij Seniorenvereniging

Algemeen

HENGELO - Woensdagmiddag 19 april hield Seniorenvereniging Hengelo - Steenderen S.H.S. een bijeenkomst bij Wolbrink in Hengelo. De laatste middag tot september van S.H.S. die binnen werd gehouden.

De middag was met circa 55 leden goed bezocht en werd mede verzorgd door de Doetinchemse Harmonicaclub D.H.C. Zij zorgden voor vrolijke noten op de harmonica en zongen mooie en bekende liedjes. Dankzij tekstboeken konden de aanwezigen uit volle borst meezingen met onder andere 'Brandend zand', 'Aan het strand stil en verlaten', 'Marina"' en natuurlijk 'Siërra Madre' waarbij uiteraard de armen in de lucht gingen om mee te zwaaien op de muziek.

Ook werd er volop gedanst op de gezellige klanken van de accordeon en aan het eind van de middag ging bijna iedereen achter de accordeonist aan die, al spelend en zingend voorop liep in een vrolijke polonaise. Hierna gaf D.H.C. nog een toegift en toen was het echt gedaan met de gezellige muziek.

Na afloop van het optreden van D.H.C. werd er een verloting gehouden waarbij leuke en lekkere prijsjes te winnen waren. Zo werden er onder andere portemonnees, barbecueschorten, worst en chocolade verloot. De winnaars waren blij met hun prijsjes.

S.H.S. kijkt terug op een geslaagde middag en gaat vanaf volgende week naar buiten. Fietstochten, een busreis naar Drenthe en een koetsentocht staan voor de zomermaanden op het programma.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant