Senioren van Ons Contact genoten volop van Alleen maar Hollands. Foto: PR
Senioren van Ons Contact genoten volop van Alleen maar Hollands. Foto: PR

'Alleen maar Hollands' voor Seniorensoos Ons Contact

Algemeen

STEENDEREN - De groep 'Alleen maar Hollands' trad woensdag 5 april in Het Anker op voor leden van Seniorensoos Ons Contact. Na het openingswoordje door de voorzitter begonnen zij zoals gewoonlijk met koffie om daarna te genieten van gezellige muziek.

'Alleen maar Hollands' is een zanggroep uit Apeldoorn met ervaren zangers. Zij proberen door te zingen geld bijeen te vergaren en daarmee een goed doel te ondersteunen.

De sfeer zat er gelijk goed in met de meezingers, zoals 'Ranja met een rietje', 'Daar bij de waterkant', 'Mooi Volendam', 'Waarom, waarom' en 'Het kleine café aan de haven'. Door de aanwezigen werd er volop meegezongen. Ze kunnen dan ook terug kijken op een zeer geslaagde en gezellige middag.

Volgende middag is woensdag 3 mei, dan komt Catrien Hermsen. Ze is werkzaam bij Medipoint en ze geeft advies over uitleen, verkoop en verhuur van hulpmiddelen en ze zal hulpmiddelen demonstreren. Ook deze middag is in Het Anker en begint om 14.30 uur. Samen met de KBO is 28 juni is het reisje naar Haps, met een bezoek aan Gastvrij Aalshof Eieren en het strohotel.

Optreden van Zanggroep Alleen maar Hollands in Het Anker. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant