Recreatie & kinderboerderij Feltsigt opent seizoen met veel jonge dieren. Foto: PR
Recreatie & kinderboerderij Feltsigt opent seizoen met veel jonge dieren. Foto: PR

Seizoenopening recreatie en kinderboerderij Feltsigt

Algemeen

BEKVELD – Zondag 2 april om precies 13.00 uur gaat de poort van recreatie & kinderboerderij Feltsigt open voor het seizoen 2017. De kinderen kunnen meteen lekker spelen in de speelweide, skelteren op de baan of lekker de dieren aaien en of borstelen.

Het team van de kinderboerderij heeft niet stilgestaan in de wintermaanden. Zo is er een nieuwe ballenbak gekomen op de speelzolder en zijn de dierenverblijven vernieuwd.

De dieren hebben de winter gebruikt om uit te rusten en bij te komen zodat ze nu weer vol enthousiasme staan te wachten op alle kinderen en uiteraard volwassenen. Het moedervarken ligt trots naar haar pasgeboren biggen te kijken, er zijn lammetjes en jonge geitjes die geaaid willen worden en binnen in de schuur staat het kalf melk te drinken. Wie dit nog niet genoeg vindt; er zijn volop konijnen en cavia's die ook graag geaaid willen worden en de ezels Koko, Kiki en Nicky willen graag geborsteld worden.

Kinderen die even wat anders willen dan dieren, kunnen lekker spelen in de grote halfopen zandbak of kunstjes vertonen op de mega trampoline. Op de twee speelboten kunnen de kinderen hun fantasie rijkelijk kwijt en op de skelterbaan hun energie. De ouders of grootouders kunnen zelf gaan genieten op het terras met een kop koffie en huisgemaakte appelcake. Neem een kijkje in de informatiemap en zie wat er mogelijk is. Bovenal zorgt recreatie & kinderboerderij Feltsigt voor een ontspannen Achterhoekse sfeer voor elke bezoeker van 0 tot 100 jaar en zelfs daarboven. Wie maximaal plezier wil, kan dan meteen een abonnement afsluiten voor het hele seizoen. Mooier is het haast niet te krijgen.

Recreatie & kinderboerderij Feltsigt is aan de Bekveldseweg 5, 7255 KG te Bekveld, nabij Hengelo en Keijenborg. Kijk voor meer informatie op de site of volg Facebookpagina van Feltsigt.


www.feltsigt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant