De Kei doet mee aan NLdoet

Algemeen

STEENDEREN - NLdoet is al een jarenlang fenomeen in ons land en tal van verenigingen en vrijwilligersgroepen geven daar op de meest verschillende manieren invulling aan. Het Oranjefonds is de grote organisator van NLdoet en stimuleert activiteiten door middel van een financiële bijdrage.

Ook de Stichting Welzijn Steenderen wil dit jaar op zaterdag 11 maart een activiteit organiseren en wel door in de voormalige Joannesschool – thans De Kei – één van de lokalen geheel op te knappen en multifunctioneel bruikbaar te maken als ontmoetingsruimte voor jong en oud. Dat houdt in: opruimen, schilderen en mogelijk inrichten. Maar ook de buitenruimte moet worden opgeruimd en netjes worden gemaakt.

Daarvoor is hulp nodig van vrijwilligers, die bovendien allerlei leuke nieuwe mensen leren kennen, iedereen is welkom. Iedereen die handig is met verfkwast en/of ander gereedschap wordt uitgenodigd op zaterdag 11 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur. Opgeven kan via mail info@dekeisteenderen.nl of telefonisch bij Joop Rutten, 451330 en/of bij Gerrie Gal, 452270. Ook burgemeester Marianne Besselink komt helpen. De klus is te vinden op de website van NLdoet.nl waarbij de klus te vinden is door de plaats Steenderen in te vullen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant