De nieuwe speciale trap maken het zwembad geschikt voor ouderen. Foto: PR
De nieuwe speciale trap maken het zwembad geschikt voor ouderen. Foto: PR

Zwembad Steenderen start voorverkoop

Algemeen

STEENDEREN - Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen is gestart met de voorverkoop van abonnementen, zwemlessen en aquasporten voor het nieuwe zwemseizoen. Inschrijfformulieren zijn te downloaden van de website of af te halen in de sporthal in Steenderen.

Voor volwassenen komt er weer Trimzwemmen, Aquajoggen en Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Het warme water en de nieuwe speciale trap maken het zwembad zeer geschikt hiervoor.
Zwemmers kunnen in Steenderen natuurlijk ook terecht voor goed en goedkoop zwemles voor het Zwem-ABC en Zwemvaardigheid. Het Burgemeester Kruijffbad heeft vorig jaar de vernieuwde licentie behaald en daarmee voldoen ze weer aan alle nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het officiële Zwem-ABC, de Nationale Zwemdiploma's.
Abonnementen zijn te verkrijgen in de voorverkoop, deze eindigt op zondag 2 april. Daarna betaalt iedereen de volle prijs voor een abonnement.

'Ontbijt op bad'
Het warmste zwembad van Gelderland opent vervolgens op zaterdag 22 april haar deuren. Door de inzet van de vele vrijwilligers, sponsors en donateurs behoudt het zwembad haar ruime openingstijden. De personeelsleden en de vele vrijwilligers zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen van de opening. De activiteitencommissie heeft een aantal nieuwe spannende bezigheden gepland die een bezoek aan het zwembad nog aantrekkelijker maken, zoals 'Ontbijt in bad' op Moederdag en de grote zwemmarathon. De populaire bommetjeswedstrijd, zwemvierdaagse en Dokkie Disco's staan natuurlijk ook dit jaar weer op het programma. Alle informatie over activiteiten, tarieven, openingstijden en zwemles is te lezen op de site.


www.zwembadsteenderen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant