De E1 van SV Basteom viert hun zaalkampioenschap. Foto: PR
De E1 van SV Basteom viert hun zaalkampioenschap. Foto: PR

E1 van SV Basteom zaalkampioen na spannende wedstrijd

Algemeen

STEENDEREN - Zaterdagmiddag 12.00 uur begon de spannende middag voor de E1 van SV Basteom.

In het kader van teambuilding en voorbespreking waren er eerst broodjes knakworst thuis bij de jarige trainer Jurgen van Aalst. Daarna gingen de jongens samen op de fiets naar de sporthal om zich voor te bereiden op de kampioenswedstrijd tegen de Keijenborgse Boys. Na tien minuten stond het al 1-1 en na 12 minuten kwam Basteom met 2-1 achter. Klamme handen ... en niet alleen voor de kinderen. Niet veel later kwam Basteom zelfs met 3-1 achter en leek het kampioenschap verder dan ooit.

Gelukkig scoorde Cees Cremers 3-2 en vier minuten voor het einde scoorde Guilian Termaat de gelijkmaker en dat was genoeg om kampioen te zijn!

De jongens, Cees Cremers, Berend Cremers, Guilian Termaat, Mick Menger, Bart Gerritsen, Sven van der Logt, Thijmen van Aalst, Loek Heerens, Brian Lindenschot en Jack Harmsen én trainers Jurgen van Aalst en Mark Meijer zijn door SV Basteom getrakteerd op een mooie medaille en frietjes in de kantine. 's Avond werd het feestje nog dunnetjes over gedaan met de reflectortocht die georganiseerd werd door de activiteitencommissie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant