Kinderen ploeteren door de modder tijdens de BlubberRun. Foto: Archief
Kinderen ploeteren door de modder tijdens de BlubberRun. Foto: Archief

Overhandiging cheque opbrengst BlubberRun aan KWF

Algemeen

LINDE - Stichting BlubberRun zal dinsdag 24 januari 2017 de cheque met de opbrengst van de BlubberRun overhandigen aan een vertegenwoordiger van KWF kankerbestrijding tijdens de informatieavond waarin verteld wordt wat er met de opbrengst zal gebeuren. Mensen die betrokken zijn bij de BlubberRun zijn deze avond van harte welkom bij de Lindesche Molen. 

De heer Theo Plantinga (onderzoeker namens KWF Kankerbestrijding) zal het een en ander vertellen over zijn onderzoek en de heer Jan Puthaar (coördinator van KWF Kankerbestrijding Regio Oost) zal aanwezig zijn om te vertellen over het werk van KWF kankerbestrijding. Hij zal tevens de cheque in ontvangst nemen.

De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start het programma. Aansluitend wordt samen geproost. Landeigenaren, vrijwilligers, deelnemers en vrienden van de BlubberRun zijn van harte welkom. Aanmelden kan tot 20 januari via het e-mailadres, vermeld ook met hoeveel personen u komt.
Deze avond wordt belangeloos door vrijwilligers georganiseerd zodat wederom het volledige bedrag ten goede komt aan de strijd tegen kanker!


blubberrun@hotmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant