Winnares Joke Rossel is blij met haar Goldwellfiets. Links Frans Passchier en rechts de toekomstig eigenaresse van de kapsalon Angela Bolink. Foto: PR
Winnares Joke Rossel is blij met haar Goldwellfiets. Links Frans Passchier en rechts de toekomstig eigenaresse van de kapsalon Angela Bolink. Foto: PR

Kapsalon Passchier haarmode geeft fiets weg

Algemeen

Joke Rossel rijdt op een Goldwellfiets 2017 in

HENGELO - "De kapper belde op oudjaarsdag, ik dacht 'ik heb toch geen afspraak?', maar ik had een fiets gewonnen! Ik was de hele dag hyper." Joke Rossel straalt bij het ontvangst van de fiets.

Drie maanden pronkte de Goldwellfiets in de etalage van kapper Frans Passchier. Wie een stylingproduct uit de nieuwe lijn Stylesign kocht, kon hem winnen. Heel klanten vulden een kaart in waaruit de winnares werd getrokken. Fons Stapelbroek en Heleen van der Mast wonnen een pakket met haarverzorgingsproducten.
Het nieuwe jaar begint niet alleen goed voor deze klanten, maar ook voor Frans Passchier en medewerkster Angela Bolink in het bijzonder. Angela neemt eind januari het bedrijf over van Frans. "Ik werk nu zes jaar in deze salon en werk op dezelfde manier door. Ruime aandacht voor de wens van de klant, de tijd nemen voor een goede coupe en als er toch nog iets is kun je hier gewoon langs komen."
Frans Passchier stopt overigens niet helemaal. "Knippen is nou eenmaal iets dat ik graag doe, ik blijf drie dagen per week knippen. En al knippen we allemaal al jaren, we blijven ons bijscholen in ons vak. We trainen iedere maand bij het Kapperscollectief in De Luifel in Ruurlo."
Winnares Joke is niet alleen enthousiast vanwege haar nieuwe fiets. "Ik ben hier al meer dan twintig jaar vaste klant en voel mij echt kind aan huis. Ze luisteren hier naar je." En wie een fiets wint bij de kapper komt in ieder geval mooi op de foto. Frans: "Zal ik eerst even je haar in model föhnen?"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant