Iedereen geniet van optredens bij het Bengelbal. Foto:
Iedereen geniet van optredens bij het Bengelbal. Foto:

Bengels naar het Bengelbal

Algemeen

Optredens van dansmarietjes en andere talenten

OLBURGEN - Op zondag 19 februari 2017 organiseren de grote Bengels weer een gezellig Bengelbal voor kleine en grote Bengels van Olburgen en omstreken.

De Bengels mogen verkleed en/of geschminkt komen, hoe gekker hoe leuker! Zij gaan genieten van een gevuld programma onder begeleiding van DJ NDDU.
Bij mooi weer verzamelen kinderen en ouders zich om 13.50 uur op Zandweide. De feestgangers vertrekken in een muzikale optocht met prinsenpaar Noa en Sem in een koetsje naar Café Kraantje Lek. De kinderen worden feestelijk ontvangen door de grote bengels.
Een optreden van dansmarietjes en talenten, verkiezing prinsenpaar en sapje met wat lekkers erbij, polonaise dansen, springen en zingen, kortom: een super gezellig middagprogramma dus.

Wie zang-, goochel-, dans- of playbacktalent heeft, of zelf live durft te zingen, geeft zich op bij Sarina Beulenkamp, telefoon 06-47233120. De zaal is open vanaf 13.30 uur en entree is vrij. De organisatie ziet weer met plezier uit naar een volle zaal met gezelligheid.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant