Foto: GinoPress
Foto: GinoPress

Gewonde bij ongeval op N316 tussen Hengelo en Doetinchem

Algemeen

Velswijk - Op de kruising Kruisbergseweg met de Oude Kruisbergseweg heeft maandagochtend 7 november een forse aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. De bestuurster van de personenauto raakte daarbij lichtgewond. De aanrijding vond kort na 7.00 uur plaats.

De bestuurster wilde vanuit de Oude Kruisbergseweg de Kruisbergseweg N316 oversteken om de Schooltinkweg in te rijden. Bij het oversteken zag zij een van links komende bestelbus, die in de richting van Velswijk reed, over het hoofd. Een flinke aanrijding was het gevolg.

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ook de brandweer uit Hengelo (G) was ter plaatse, maar kon al snel weer retour. De bestuurster van de personenauto werd ter plekke behandeld aan haar verwondingen, maar hoefde later niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

Het overige verkeer had de nodige hinder van het voorval. De personenauto moest worden afgesleept. De bestelbus kon na afhandeling zijn weg vervolgen.

Foto: GinoPress
Foto: GinoPress
Foto: GinoPress

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant